Ege Üniversitesi Bilim Haftası Masal Anlatıyoruz Etkinliği

Ege Üniversitesi Bilim Haftası'na Masal Anlatıyoruz etkinliği ile katıldık. Ege Üniversitesi Türk Dünyası Araştırmaları Enstitüsü adına kurmuş olduğumuz stantta hem enstitümüzü tanıttık hem de Enstitümüz tarafından halihazırda sürdürülmekte olan "Zaman Zaman İçinde: Somut Olmayan Kültürel Miras Masal Anlatıcıları Eğitimi Projesi" kapsamında anlatıcılık eğitimi alan öğrencilerimizle masal anlattık. Üniversitemiz tarafından 27-30 Nisan 2015 tarihleri arasında düzenlenen Bilim Haftası etkinliklerine katılmak için kampüsü ziyaret eden devlet okullarından ve özel okullardan toplam 1210 öğrenciye 4 gün boyunca Türk Dünyası masalları anlatıldı! Bilim Haftası süresince, çocukların masal anlatarak ve masal tekerlemesi söyleyerek masal anlatıyoruz adlı etkinliğimize aktif olarak katılmalarını sağladık.