Sosyal Sorumluluk Projesi: Hayallere Açılan Kapı: Masallar

Türk Dünyası Araştırmaları Enstitüsü TÖMER'de Türkçe öğretimi gören uluslararası öğrencilerden oluşturulan bir grupla yapılan "Hayallere Açılan Kapı: Masallar" adlı sosyal sorumluluk projesi 20-22 Şubat 2019 tarihleri arasında Aşık Veysel Görme Engelliler Okulunda gerçekleştirildi. Bu projede 9 farklı ülkeye ait masalları ilk aşamada Türkçeye çeviren, sonrasında telaffuz, diksiyon ve masal anlatma teknikleriyle çalışmalarını sürdüren proje ekibi değişik yaş gruplarından oluşan sınıflarda, geleneksel müzikleri eşliğinde görme engelli kardeşlerimize farklı hayatlardan ve kültürlerden kesitler içeren masallarını sunarak onlara kendi ülkelerinin kapılarını açtılar.

Etkinliğimiz ile ilgili EgeAjans'ın hazırladığı haber için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

Etkinliğe ait görsel ve videolar için aşağıdaki fotoğrafa tıklayınız.