Masal Anlatım Etkinliği

Türk Dünyası Araştırmaları Enstitüsü Zaman Zaman İçinde: Somut Olmayan Kültürel Miras Masal Anlatıcıları Eğitimi Projesi Kapsamında Eğitim Alan 4 Öğrencimiz Kuşadası’nda Bir Masal Anlatım Etkinliği Gerçekleştirdiler.

Ege Üniversitesi Türk Dünyası Araştırmaları Enstitüsü bünyesinde gerçekleştirilen “Zaman Zaman İçinde: Somut Olmayan Kültürel Miras Masal Anlatıcıları Eğitimi Projesi” kapsamında eğitim alan 4 öğrenci, Fatoş Yalçınkaya, Selnur Şarman Korkutan, Asuman Memen ve Onur Tutar; Kuşadası Kültürel Tarihi Mirası Koruma Derneği Başkanı Mahmut Ökçesiz tarafından Kuşadası’na davet edilmiş ve  Ada Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, 07.01.2016 tarihinde bir masal anlatma performansı sergilemişler ve büyük beğeni almışlardır.