canlı destek
Ege Üniversitesi ve Toshkent Dovlat Transport Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleştirilen Türk-Özbek Forumu

09-10 Haziran 2022 tarihlerinde Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK), Ege Üniversitesi ve Toshkent Dovlat Transport Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan Türk-Özbek Forumu'nda Türk Dünyası Araştırmaları Enstitüsü müdürü, müdür yardımcıları ve ana bilim dalı başkanları Özbekistan üniversitelerinden Karşı Devlet Üniversitesi rektörü Nabiev Dilmurad, Ürgenç Devlet Üniversitesi rektörü Abdullaev Bakhrom, Buhara Devlet Üniversitesi Rektör yardımcısı Abror Jurayevc, Andican Devlet Üniversitesi rektörü Yuldashev Akramjon ile ikili işbirliği alanlarının tespitine yönelik görüşmelerde bulunmuşlardır. Ayrıca enstitümüz Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Atıf Akgün Türkçe Öğretim Birimi (TÖBİR)mizi tanıtmış ve Özbekistan üniversiteleri yetkilileriyle görüşmüştür.

Fotoğraflar için tıklayınız

Ege Üniversitesi